Xerrades i tertúlies

A més de les activitats dirigides directament a malalts i famílies l’Associació organitza cada any un seguit de xerrades, obertes al públic en general, per tal de sensibilitzar la població i divulgar la malaltia d’Alzheimer i les seves conseqüències.

Per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer les tres seus de l’AFABBS acullen, en cada edició,  una conferència impartida per un expert en algun dels aspectes de les demències.

Així mateix, des del gener del 2016, cada darrer dijous de mes se celebra l’Alzheimer a l’hora del cafè, una iniciativa que consisteix en un cicle de tertúlies al voltant d’un cafè i que tenen lloc a les 5 de la tarda al Maïami de Manresa. Aquests cafès volen ser una trobada oberta a familiars, malalts i acompanyants i compten en cada sessió amb un convidat especial, una persona de relleu que ve a compartir coneixements, il·lusions, vivències, talents, somriures… S’ha comptat amb la presència de Diana Garrigosa i Cristina Maragall, Joan Morros, Míriam Santamaria i Marcel Gros, entre d’altres.