Un clic de memòria

Des de l’AFABBS es va detectar la demanda de famílies que sol·licitaven el servei d’estimulació cognitiva en fases inicials, però no podien desplaçar-se a les nostres instal·lacions. Per això es va posar en marxa el programa “Un clic de memòria” en el que persones voluntàries de l’associació, supervisades per una terapeuta ocupacional – que també fa les visites corresponents-  es desplacen al domicili d’aquelles persones afectades de demència, per tal de poder realitzar els tallers d’estimulació cognitiva. L’eina utilitzada és el software de rehabilitació cognitiva creat per l’Institut Guttmann “Neuropersonaltrainer™”  instal·lat en tauletes facilitades per la mateixa associació.

Per participar-hi cal presentar un dèficit cognitiu lleu i comptar amb un familiar de suport que serà present a cada sessió amb el terapeuta i es compromet a realitzar els exercicis amb el malalt.

Actualment aquest programa no està actiu, però es reactivarà si hi ha persones interessades, així que si és el vostre cas no dubteu a contactar-nos!