Presentació del Calendari solidari de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra

El dilluns 21 de desembre s’ha celebrat a la Sala Gòtica de l’Hospital de Sant Andreu de Manresa la presentació del Calendari Solidari 2016 de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. És el tercer any que es fa i el segon que és a benefici de les associacions de familiars de malalts d’Alzheimer, entre les quals la nostra. Els representants dels Mossos van destacar l’esperit de servei i de proximitat a la ciutadania que hi ha al darrera d’aquesta iniciativa.

Va ser molt interessant el vídeo del making of  (és a dir, com es van fer les fotos que figuren al calendari) i l’explicació de com s’han escollit els textos que les acompanyen i els consells que, en lletra més petita, és donen a cada full.

També cal destacar que per primera vegada el calendari ve en tres formats: paret, sobretaula i butxaca. Se n’han fet 7.000 exemplars amb l’esperança de superar la xifra de vendes de l’any passat. Per facilitar-ho, a més d’estar disponibles als locals de les AFAs, s’han habilitat punts de venda en botigues, entitats i institucions diverses. Vegeu també unes imatges de l’acte:

IMG-20151221-WA0003