L’AFABBS ha guanyat el 16è premi Simeó Selga

El nostre projecte “Un clic de memòria”ha estat el guanyador de la 16a edició del Premi Simeó Selga que atorga el Rotary Club de Manresa-Bages. Així ho va decidir el públic assistent a la 16a edició del Concert de Reis, que es va celebrar al Teatre Kursaal i que a la mitja part va tenir una votació popular telemàtica. El guardó té una dotació econòmica del 6000 euros.

“Un clic de memòria” és un projecte de l’AFABBS per portar a terme tallers d’estimulació cognitiva al domicili de persones afectades de demència mitjançant l’ús d’aplicacions i tecnologies informàtiques amb el suport d’una terapeuta ocupacional i de voluntaris de l’associació.

En el concert de Reis la nostra proposta va obtenir el 71% dels vots del públic assistent, superant així els altres finalistes que eren l’equipament de la sala de fisioteràpia de la Residència Sagrada Família de Manresa i el Servei d’Orientació i Acolliment Familiar de Càritas Arxiprestal de Manresa.

Des d’aquí volem agrair el suport de totes les persones que van votar pel nostre projecte i al Rotary Club de Manresa-Bages per haver-nos escollit per a ser un dels projectes finalistes d’enguany!

(Foto del Rotary Club Manresa- Bages)