Ha començat el nou taller de MINDFULNESS

El passat dia 7 d’Octubre es va celebrar el taller gratuït Mindfulness amb un total d’assistència de públic de 32 persones.

La sessió es va portar a terme a les instal·lacions del Centre Hospitalari de Manresa amb la col·laboració de l’AFABBS.

Degut a l’èxit obtingut, l’associació ha ofert diferents tallers per conèixer i aprendre aquesta teràpia, la qual és impartida durant cinc divendres consecutius a càrrec de la psicòloga Ana Uclés.

El primer taller va començar el dia 4 de novembre i va finalitzar el dia 2 de desembre. El següent ha començat el 13 de gener. 

Podeu demanar més informació trucant a l’associació de dimarts a divendres de 9:00 a 13:00h al telèfon 93.877.26.50


Encara que no es pot fer una traducció literal, Mindfulness es descriu com:

“prestar atenció d’una forma intencionada al moment present, sense jutjar”

Es tracta d’aconseguir una atenció plena en el moment present, mantenint una relació de forma directa amb el que ocorre dins nostre, aquí i ara.

Mindfulness és una pràctica recolzada de forma empírica que et permet connectar amb el moment present, fent una pausa i observant el què està succeint dins teu. Poder viure de forma conscient el què està succeint permet exercir la capacitat de respondre a totes les demandes del nostre cos.

Moltes investigacions avalen que la pràctica Mindfulness disminueix l’estrès, l’ansietat i la depressió. A més a més, s’observen millores significatives en altres alteracions físiques com: la pressió arterial, la immunològica i el dolor crònic entre altres.