II TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI

El proper dia 16 de març, vine a jugar a pàdel per l’Alzheimer. II torneig solidari en benefici de l’AFABBMS, per recordar els que no recorden…

Categories:
1ra, 2na, 3ra MASCULINA
1ra, 2na i 3ra FEMENINA

Mínim 3 partits (a 40 minuts)

Welcome Pack:
Aigua, fruita, caldo aneto, un tiquet descompte per la foodtruck +QCREP (disponible durant tot el torneig!)
Premis per tots els guanyadors i finalistes.

Preu 25€

APORTACIÓNS CONTACTEU AL:
+34 666 55 45 49

MOLTES GRÀCIES

Read More

FEM MEMÒRIA DE LA LLUM

Us convidem a l’acte FEM MEMÒRIA DE LA LLUM que organitzem dins el marc de les Festes de la Llum de Manresa. Cada any, de la mà de la musicòloga Glòria Ballús. Triem algun aspecte concret vinculat a la Festa de la Llum i en fem memòria. Reivindiquem el llegat del passat i l’entronquem amb l’eix de la nostra lluita contra l’oblit que provoca l’alzheimer. Aquest any, l’acte gira entorn del tradicional paper que la pintura ha tingut i té en el marc de la llum. I sabeu què? Ens fa especial il·lusió perquè la pintura és… emoció a cop d’ull i sempre hem reivindicat i prescrit als nostres associats i familiars que no oblidin l’escletxa de llum de les emocions. Serà un plaer si ens hi voleu acompanyar el dia 28 febrer a les 19.00 a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om.

Read More

VISITA DE LA REGIDORA MARIONA HOMS

El passat dia 25 de gener varem rebre la visita de la Regidora delegada d’Acció i Inclusió Social de l’Ajuntament de Manresa Mariona Homs i de Laura Perostes, tècnica de Persones Grans. Va demanar de venir-nos a veure i vam procurar d’aprofitar bé la visita per fer-li saber què fem i com ho fem, quin és el nostre radi d’acció i qui és el perfil dels nostres “ usuaris”. I vam explicar-li amb detalls de contingut les sessions, les teràpies, els serveis professionals que oferim i i també amb dades. Les dades sempre son molt importants i ajuden. És bo que els politics sàpiguen les dades i ens costa que la regidora es va fer una bona idea de l’abast real dels nostres serveis. I és bo perquè, es clar, la segona part és el que demanem o podem demanar nosaltres a les administracions i vam explorar possibles noves vies d’ajut per part de l’Ajuntament de Manresa. Va ser un plaer rebre la visita de la regidora Mariona Homs a les nostres dependències del Centre Hospitalari, les va trobar addients i fucionals. Convidem tothom que vulgui conèixer-nos que vingui. Ah! i una anècdota, en els inicis de creació de la nostra Associació – fa mes de 25 anys – es va fer un sopar pre-fundacional benèfic a la Masia Roqueta. Donant un cop de mà hi havia uns “ vailets” fills de persones del nostre entorn. Un d’aquells “vailets” era… l’actual regidora Mariona Homs. Gràcies per venir!

Peu de foto: Montse Anfruns i Xavier Macià, de la junta d’AFABBMS, amb la regidora de l’Ajuntament de Manresa Mariona Homs i la tècnica Laura Perostes.

Read More