Activitats del mes de desembre

Dissabte, dia 5.- A Solsona, participació a la FIRA DEL TIÓ. Mireu la notícia aquí.

Dimecres, dia 9.- A Manresa, Taller “Música i emoció”. Més detalls els trobareu aquí.

Dissabte, dia 12.- A Solsona, Dinar Solidari de Nadal del Rotary Club de Solsona a benefici d’AFABBS Solsonès. Feu clic aquí per saber-ne més detalls i aquí per veure’n unes imatges.

Dissabte, dia 12.- A Manresa, Fira de Santa Llúcia. L’associació va posar una parada a la Baixada de la Seu per oferir informació, de les 10 del matí a les 9 del vespre. Vegeu-ne la foto.

Diumenge, dia 13.- A Sallent. A la Fira també hi vàrem ser presents amb la parada de la foto.

Dimecres, dia 16.- A Manresa, Festa final dels Tallers de Psicoestimulació. A les 10:30 a la Sala Gòtica de l’Hospital de Sant Andreu. Més detalls, aquí i algunes imatges fent clic aquí.

Dilluns, dia 21.- A Manresa, presentació pública del Calendari Solidari 2016 amb participació dels Mossos d’Esquadra. A les 7 de la tarda a la Sala Gòtica de l’Hospital de Sant Andreu. Mireu unes fotos de l’acte i el vídeo de com es va fer el Calendari aquí.

Des d’ara, tenim també a la vostra disposició els Calendaris Solidaris 2016 “MOSSOS D’ESQUADRA amb les persones amb ALZHEIMER”, a benefici de la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), de la qual en formem part. No cal dir que, com més en venguem, major serà el benefici per la nostra associació. Per cada ajuda de 10 euros podreu tenir el calendari per penjar, un calendari de sobretaula i un de mida targeta per dur al damunt. Disponibles al local d’AFABBS i a la parada de la Fira de Santa Llúcia.

Finalment, recordeu el Nadal solidari de les Agrupacions de comerciants de Manresa. Un 2% de l’import de les compres de Nadal es destinarà a de Càritas, Creu Roja, Arans i la nostra associació. Vegeu-ne el prospecte aquí.